Четверг, 28.03.2024, 14:09
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Наш опрос
Как вам новый дизайн форума?
Всего ответов: 73
Главная » 2007 » Ноябрь » 4 » Звітна конференція асоціації "Нове Покоління"
Звітна конференція асоціації "Нове Покоління"
21:51
25.10.2007 в приміщенні зали засідань міськвиконкому відбулася перша звітна конференція асоціації дитячо-юнацьких організацій загальноосвітніх навчальних закладів м. Ізюма "Нове Покоління". На конференції були присутні представники учнівського активу усіх шкіл та гімназій (по 20 чоловік з кожної), директори, заступники директорів, педагоги-організатори.
Також були присутні почесні гості - міський голова В.Г. Сепітий, начальник відділу освіти Ю.І. Жувако, заступник директора Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості Т.Є. Підберізкіна, члени малої ради старшокласників Харківсьої області Володимир Контаренко та Павло Кураксин, кожен з гостей у своєму виступі побажав асоціації подальших успіхів та обіцяв підтримку. Також слово надавалося голові Товариства Червоного Хреста України в м.Ізюмі Вірі Павловні Лисенко, яка зазначила: "Сьогодні, волонтерський рух набуває все більших і більших оборотів та актуальності, тому ми не повинні стояти на місці, а повинні продовжувати роботу та не залишатись на досягнутому."
 
Голова асоціації "Нове Покоління" Ярослав Вишняков прозвітував на конференції та всім присутнім були продемонстровані відеоролики про діяльність асоціації та про діяльність членів Харківської обласної ради старшокласників в МДЦ "Артек" на 2 Всеукраїнському зборі лідерів учнівського самоврядування "Лідер 2007". Після звіту голова асоціації нагородив грамотами та фірмовими футболками асоціації найкращих активистів "Нового Покоління", які на протязі року відзначилися у проведених асоціацією заходах. Ними стали:
-Лисенко Андрій, учень 11-А класу ІЗОШ №4
-Задніпроський Владислав, учень 11-А класу ІЗОШ №4
-Стрельник Максим, учень 10-Б класу ІЗОШ №4
-Рудь Олег, учень 10-А класу, Ізюмської гімназії №3
-Кулікова Ольга, учениця 10-Б класу ІЗОШ №4
 
Також подяками Асоціації та цінними подарунками були нагороджені колективи ТРК "СІАТ" та газети "Ізюминка" за допомогу у висвітленні діяльності "Нового Покоління" у ЗМІ. Також за плідну співпрацю та вклад у розвиток Асоціації був вручений подарунок та подяки Вірі Павлівні Лисенко, голові ТЧХУ в м.Ізюмі.
Також було проведені перевибори двох заступників голови Асоціації, у зв'язку з закінченням школи першого заступника голови Асоціації Юлії Безверхої, та другого заступника Ірини Єремеєвої.
Згідно за результатиами таємного голосування першим та другим заступниками голови Асоціації "Нове Покоління" стали:
- Єлізавета Брюханова, учениця Ізюмської гімназії №1
-Поліна Маковська, учениця Ізюмської гімназії №3.
Всім присутнім дуже сподобалася звітна конференція і більшістю голосів роботу асоціації було затверджено "Задовільно", - тобто на високому рівні.
Просмотров: 8342 | Добавил: Yaros | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Kuraksin  
0
приятно и про нас с Вовкай не забыли...!!!!!!!!

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Ноябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Поиск
Друзья сайта

Rambler's Top100 Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024